Wij zijn Renewi

Een nieuwe naam met een vertrouwd gezicht. Ontstaan door de fusie van ons moederbedrijf Shanks en Van Gansewinkel. Marktleider voor de inzameling en recycling van afval tot product.

Wij geloven dat afval niet bestaat. Daarom maken wij van uw afval nieuwe grondstoffen en producten. En dat doen wij voor vele duizenden bedrijven in Nederland, van MKB tot multinational.

Weten wat onze unieke aanpak voor u kan betekenen? Bezoek de nieuwe Renewi website en neem direct contact met ons op.

Laat ons uw bedrijfsafval verzorgen

B.V. ICOVA is van oorsprong een echt Amsterdams bedrijf maar biedt ook ver buiten de regio service. We plaatsen en legen zelf in de regio Groot-Amsterdam (Amsterdam ZO, Aalsmeer, Amstelveen, Amsterdam, Zaanstad, Oostzaan en Landsmeer), voor de overige gebieden plaatsen of legen wij uw afvalcontainer via onze dochtervestigingen in Purmerend, Vijfhuizen (Haarlem), Burgerbrug, Zeewolde en Hilversum of via onze partners in RnnShanks.

Wij adviseren bedrijven en instellingen, ontwikkelen oplossingen per branche en op maat en zorgen voor de inzameling en verwerking van al het afval. Wat betreft kwaliteit, veiligheid en milieu behoren wij tot de top 3 van gecertificeerde bedrijven in de afval- en reststoffenbranche.

Heel veel mogelijkheden; één contactpersoon
Wij zijn regionale marktleider en onze activiteiten variëren van het inzamelen en recyclen van afval- en reststoffen, het produceren van brandstoffen uit afval tot het construeren en plaatsen van perscontainers.
U kunt van alle diensten en producten van de Icova-groep en van de landelijke service via RnnShanks gebruik maken, terwijl u maar met één contactpersoon afspraken hoeft te maken. Belt u ons vrijblijvend voor een afspraak zodat we u meer over onze unieke aanpak kunnen vertellen.